16 Şubat 2014 Pazar

Fue Saç Ekiminin Aşamaları

Fue Saç Ekiminin Aşamaları

FUE Saç Ekimi İşleminin Aşamaları

1. AŞAMA

Ortalama 1 saat sürmektedir.
İlk olarak ense bölgesindeki saçların tıraş edilmesi ile başlanır. Nedeni; saç köklerinin verici bölgeden saç ekim robotu ya da mikro motor ile tek tek alınabilmesi için saçların 0,3 mm. kısaltılması gereğidir. Saç köklerinin alınacağı bölgenin lokal anestezik (jetokain, citanes ve marcaine) ilaçlar ile uyuşturulması

2. AŞAMA

Ortalama 3 saat sürmektedir. Saç köklerinin saç ekim robotu, mikro motor ile tek tek alınması işlemidir. Saç köklerinin alım aşamasında mikro motor ya da saç ekimi robotunun ucunda 0,8-1 mm. pançlar kullanılmalıdır. Sizin de alınan saç köklerini çok rahat bir şekilde sayabilmeniz için saç köklerinin alım aşaması tamamlandıktan sonra saç kökleri özel bir solüsyon içerisine 100’lik gruplar halinde yerleştirilmesi gerekir. 3 aşamaya geçmeden önce sizin için yemek ve ihtiyaç molası verilir.

3. AŞAMA

Ortalama 3 saat sürmektedir.
Doktorunuz ile birlikte ön saç çizginizi oluşturursunuz. Ekilecek olan saç köklerinizin dağlımı ile ilgili son bir kez tekrar karar verirsiniz. Belirlenen ön saç çizginizin bulunduğu bölgeden itibaren ekim yapılacak alan tamamen lokal anestezik ilaçlar ile uyuşturulur. Saç köklerinizin çapı ve saç köklerinin olması gereken derinlik hesaplamaları yapıldıktan sonra saç kökleriniz için saç köklerinin yerleştirileceği yuvalar (kanallar) açılır. Kanal açma işlemi saç ekiminin en önemli kısmını oluşturmaktadır. 
fue saç ekimi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder