15 Şubat 2014 Cumartesi

FUT SAÇ EKİMİ

Saç Ekiminde Fut Yöntemi

FOLİKÜLER ÜNİTE TRANSPLANTASYONU - FUT SAÇ EKİMİ

Foliküler Ünite Transplantasyonu (FUT) tüm dünyada en ileri teknoloji ile desteklenen ve en çok gelişme gösteren saç nakli yöntemleri arasında yer almaktadır. FUT tekniği uygulamaları, saç ekimindeki bilimsel gelişmelerden dolayı saç ekimi teknikleri arasında ikinci sırada yer almaktadır. TURK HAIR TRANS - SAÇ EKİM MERKEZİ olarak 2007 yılından sonra FUE tekniğindeki gelişmelerden dolayıFUT SAÇ EKİMİ TEKNİĞİNİ UYGULAMIYORUZSizlere aşağıda FUT Tekniği hakkında merak ettiğiniz sorulara bulabilmeniz için bilgiler verilmektedir.
Foliküler Ünite Nedir ?
Saç köklerinin, enseden iki kulak arasından yani dökülmeye dirençli bölgeden bir şerit şeklinde alınarak konusunda uzman ekip tarafından 1’li, 2’li, 3’lü saç kökleri içeren Foliküler ünitelere ayrıştırılması işlemidir.

Bir Foliküler Ünite Nasıl Elde Edilir?

Saç ekiminin yapılacağı yerde gerekli olan uygun miktarın elde edilmesi için cm² başına düşen Foliküler üniteler “saç yoğunluğu ” önceden sayılır ve ölçülür. İstenilen saç yoğunluğunun elde edilmesi için gerekli olan şerit uzunluğunun ve genişliğinin en uygun durumda olması hesaplanır. Greftler kafa derisinin arka kısmından cerrahi yolla çıkarılır. Foliküler ünite zarar görmemesi için doku tek parça halinde çıkarılır. Bu teknik Foliküler ünite naklinin oldukça önemli bir özelliğidir. Çünkü Foliküler üniteler korunmakla kalmayıp aynı zamanda ayrı ayrı saç foliküllerinin zarar görmesini (kesilmesini) önlemektedir.
fut saç ekimi

Verici Alanın Kapatılması ve Ortaya Çıkan Yara İzi

Şerit alınan kısım özel cerrahi ipliklerle dikilerek kapatılır ve buradaki dikiş 15 gün sonra alınır. Oluşan iz saçınızı çok kısa kestirmedikçe hiçbir şekilde belli olmamaktadır. Bu yöntem kafanın ve saç yapısının doğal bütünlüğünü bozmadığı için elde edilen sonuç da oldukça doğaldır. 

Benzer Öğeler (etikete göre)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder